“Tehnograd-company” najavljuje 3. juna svečano otvaranje hotela Vertigos (Foto)

Riječ je o luksuzno opremljenom objektu sa četiri zvjezdice čiji je vlasnik "TEHNOGRAD-company”, domaća građevinska kompanija

1
1245

Turističko-ugostiteljska ponuda grada Tuzle i Tuzlanskog kantona od nedavno je bogatija za novi hotel Vertigos koji se nalazi se na Skveru, u neposrednoj blizini centra grada, Trga slobode, kompleksa Panonskih jezera…

Riječ je o luksuzno opremljenom objektu sa četiri zvjezdice. Vlasnik hotela Vertigos je “TEHNOGRAD-company”, domaća građevinska kompanija sa više od sedam decenija poslovanja kako u okviru naše države tako i van njenih granica.

Broj objekata koje je ova kompanija izvela je impozantan, a i dalje su jedna od vodećih kompanija za izvođenje građevinskih radova i plasiranje investicionih projekata. Istovremeno, TEHNOGRAD-company kontinuirano podržava i aktivno učestvuje u projektima koji su od značaja za zajednicu i time doprinosi poboljšanju kvalitete života, a veliku ulogu imaju i u jačanju domaće ekonomije.

Osnovna vizija hotela “Vertigos“ je postati prepoznatljiv luksuzni brend po usluzi i standardu kvalitete, te biti dosljedan u novitetima uz izvrsnu i personaliziranu uslugu koja premašuje očekivanja i nadahnjuje povezanost sa našim brendom. Gostima će na raspolaganju biti 17 soba, a sve sobe su luksuzno uređene te obogaćene svjetski poznatim standardima ugostiteljstva.

U sklopu svoje ponude, Hotel “Vertigos” će imati i potpuno opremljen restoran čiji dizajn će gostima pružiti mir i ugodnu atmosferu tokom serviranja doručka. Također, tu su sale i amfiteatri za održavanje poslovnih sastanaka, predavanja, seminara, kongresa, naučnih skupova, konferencija i okruglih stolova uz audio-vizuelnu opremu vrhunske tehnologije.

Hotel Vertigos obezbijedio je i e-punjač za sve korisnike električnih automobila. U pogledu kvalitete pružene usluge, nastoje se prilagoditi gostima te udovoljiti njihovim zahtjevima.

– Želimo opravdati povjerenje koje su nam gosti poklonili svojim dolaskom i prije nego što smo hotel zvanično otvorili, a u nastojanju da uslugu podignemo na veći nivo, svakodnevno pratimo sugestije naših gostiju, kolega i prijatelja. Lokacija objekta je idealna i za poslovne ljude, ali i za porodice sa djecom, kao i za mlade. Već imamo hotelijersko-ugostiteljskog iskustva, a naš je najveći uspjeh kada nas zadovoljni gost preporuči drugima ili nam se ponovo vrati – izjavio je Ademir Vrabac, direktor hotela Vertigos.

Uprkos činjenici da je turizam tokom pandemije uzrokovane koronavirusom na globalnom nivou najviše pogođena djelatnost, hotel Vertigos su, poštujući higijensko-epidemiološke mjere, osim gostiju iz Bosne i Hercegovine posjetili i gosti iz Turske, Njemačke, Nizozemske i Kine.

Svečana ceremonija povodom otvaranja hotela održat će se 3.juna u 13:00 sati na adresi Kulina bana br. 2. (N.H. – TL – Foto: Tehnograd Compani)

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here