Odgovor Čička na demanti iz Centralnog grijanja: Doći ću da me “prosvijetlite!

Odlučili smo objaviti "demanti/odgovor/komentar", što smo sinoć i učinili, a danas smo zatražili očitovanje i autora, Derviša Čička

2
551
Inž. Derviš Čičko: "Posjetit ću Centralno grijanje da me "prosvijetle" (Foto: MPt)

Bili smo u dilemi da li objaviti “demanti/odgovor/komentar” iz Centralnog grijanja na tekst našeg saradnika Derviša Čička s obzirom na to da su prvo reagovanje, koje smo vratili na “doradu”, a potom i drugo, uputili ne Redakciji portala nego autoru, D. Čičku, i cijelo se vrijeme njemu obraćaju, a ne Redakciji i čitaocima.

Ipak, da ne “cjepidlačimo”, odlučili smo objaviti “demanti/odgovor/komentar”, što smo sinoć i učinili, a danas smo zatražili očitovanje i autora, Derviša Čička, koje također objavljujemo u cijelosti i bez ikakvih intervencija.

Gđa. Mulabdić!

Zahvaljujem se na Vašem ljubaznom odgovoru, koji su sročile kolege ing. Sarić i ing. Husić i žao mi je što se sa Vaše strane, kao osobe zadužene za odnose sa potrošačima, tj. sa javnošću, radi o potpunom nerazumijevanju suštine problematizirane teme iz pomenutog napisa na portalu “Tuzlalive”.

Takođe, u Vašem dopisu-odgovoru, pored krivih navoda, konstatirano je upravo sve ono što Vi pokušavate da “pojasnite” i relativizirate i to ponovo na potpuno pogrešan način, na potpuno pogrešnu adresu. Ali, o tom-potom.
Svakako da ću se najaviti u vezi sa Vašim pozivom da posjetim “Grijanje”, u koje sam, inače i dolazio više puta, da me mlađe kolege inženjeri Sarić i Husić profesionalno prosvijetle i izvedu  iz tame inženjerskog neznanja i profesionalne zatucanosti.
Unaprijed hvala na tome.
       Pozdrav, Čičko Derviš

(Stavovi i mišljenja izneseni u ovom tekstu su isključivo autorovi i ne odslikavaju nužno stavove redakcije portala)

2 Komentari

  1. Kazna poduzeću 40.000 KM za nesavjesan rad.!!??. 20 iljada direktor, 10 iljada pravnik, 5 iljada tehnički i 5 iljada ekonomski pobočnici direktora, za početak. Ovako ispade da će korisnici grijanja platiti neznanje rukovodstva poduzeća.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here