Milkunić: Sutra odmah u Ljubuški po bodove!

Ne znamo šta će o njegovom povratku na teren reći stručni štab i trener Davor Kadić, ali mladi rukometaš Milkunić je optimista

0
233
Milkunić - brz oporavak nakon povrede (Foto: Darko Zabuš)

Mladi rukometaš Slobode, Muharem Milkunić, povrijeđen je na utakmici protiv brčanske Lokomotive, završio je u bolnici, a već dan poslije osjeća se bolje i računa da će biti u rosteru za derbi susret protiv Izviđača CO u Ljubuškom!

Kao što smo već objavili, Milkunić je u 50. minuti spomenute utakmice, minule srijede, u duelu s jednim igračem gotujuće ekipe, povrijedio ruku i glavu, te je odvezen u UKC na snimanje i ljekarski pregled.

– Snimao sam ruku i kičmu, radili su mi i CT glave i na kraju sve je ispalo okey. Nagnječio sam lakat, bole dosta kičma i glava od udarca, ali bitno je da ništa nije slomljeno – izjavio je Milkunić večeras za portal TuzlaLIVE.

Kaže da se osjeća dobro i da će brzo u “rukometnu vatru”.

Ne znamo šta će o njegovom povratku reći stručni štab i trener Davor Kadić, ali mladi rukometaš “crveno-crnih” je optimista.

Sutra odmah u Ljubuški po bodove – poručio je Milkunić.

Sloboda u subotu u 17 sati u Ljubuškom igra derbi 28. kola s vodećim Izviđačem CO.

Ovo je prvi od dva predstojeća duela Ljubušaka i Tuzlaka u narednom periodu, jer će se, osim u prvenstvu, sastati i u polufinalu Kupa BiH krajem ovog mjeseca. (M. Petrović)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here