Zrinjski stigao u Ljubljanu na duel s Olimpijom

0
467

Nogometaši Zrinjskog avionom su u srijedu doputovali u Ljubljanu gdje ih u četvrtak u drugom pretkolu Europske lige očekuje susret s Olimpijom.
Trener Mladen Žižović u Sloveniju je poveo dvadeset igrača: vratare Brkića, Horkaša i Soldu, braniče Ćorluku, Barbarića, Stojkića, Jakovljevića, Ibaneza i Sadikua, veznjake Zlomislića, Todorovića, Govedaricu, Trebotića, Enina, Filipovića i Tičinovića, te napadače Kunića, Ivančića, Bilbiju i Mašića.

– Svi igrači su zdravi i vidjet ćemo nakon večerašnjeg treninga tko će krenuti sutra u prvih jedanaest. Svih 20 igrača ravnopravno konkurira za početnu postavu. Neću puno kalkulirati sa sastavom, imam jednu malu dilemu koju će, kažem, otkloniti, nakon večerašnjeg treninga – najavio je Žižović sutrašnju utakmicu.

Dodao je kako je Olimpija ozbiljna momčad, ali da Zrinjski ima realne šanse doći do pobjede i prolaza u sljedeće pretkolo.

– Imaju nekoliko ozbiljnih igrača na koje moramo obratiti pažnju. Mi bi trebali iskoristiti što imaju dosta novih igrača, te možda još nisu u ritmu i u potpunosti uigrani. Generalno, ekipa koja uđe u dobar ritam, ekipa koja postigne prvi gol bit će u velikoj prednosti, a nadam se da ćemo to biti mi – kazao je Žižović.

Susret Olimpija – Zrinjski počinje u 18:30 satu, a u ovoj fazi natjecanja igra se samo jedna utakmica. Izravan prijenos radit će Arenasport televizija. (rf)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here