Zna Dodik, zna Vučić, kao i BN: Jedno je predstava za javnost, a drugo realnost.

Zna Dodik, zna Vučić, kao i BN i još neki mediji iz Srbije u kakve poslove se predsjedavajući Predsjedništva BiH upustio prethodnih dana i o čemu je razgovarao sa vladikama i Dakom… Međutim, jedno je predstava za javnost, a drugo realnost.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je ponovo pokušao da se u javnosti predstavi kao nevinašce prebacujući krivicu na druge kako hoće da ga posvađaju sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Krivicu i ovaj put prebacuje na medije, uključujući i BN, tvrdeći da se radi o spekulacijama da je prethodnih dana imao više sastanaka sa pojedinim vladikama i kontroverznim Miodragom Dakom Davidovićem na, kojim je bilo riječi o izboru novog patrijarha, ali i rušenju predsjednika Srbije.

URADITE BRZI TEST RIZIKA NA TUMOR DEBELOG CRIJEVA

Jedno je predstava za javnost, a drugo realnost i to Dodik ovog puta dobro zna, što se vidi i iz njegove izjave da “on misli da nema nikakvog razilaženja sa Vučićem”.

Dodik je, između ostalog, danas rekao da, pogotovo kada mediji u Federaciji BiH objave informacije te vrste, odmah znači da je spekulativno.

“Nažalost, u to je umiješana i TV BN, koja je tu servis takvih pokušaja. Šta god dođe iz BN to je spekulacija i obična laž, tako i ova priča o nekim sastajanjima po Banjaluci. Evo moraću ih razočarati, sama činjenica da sam sinoć govorio /na otkrivanju spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu/ i danas bio /sa Vučićem/ govori o tome da je to potpuno najobičnija spekulacija, kao i da smo razgovarali o svim pitanjima važnim za nas”, rekao je Dodik svojim omiljenim medijima.

Zna Dodik, zna Vučić, kao i BN i još neki mediji iz Srbije u kakve poslove se predsjedavajući Predsjedništva BiH upustio prethodnih dana i o čemu je razgovarao sa vladikama i Dakom…(bn,tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *