Zlatan Ibrahimović najavio novu knjigu o svom životu

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović najavio je izdavanje nove autobiografske knjige, a kaže da će otkriti stvari iz života za koje se ranije nije znalo te da će pokušati svijetu pokazati svoje najdublje emocije te stroga pravila života zbog kojih je postao, kako kaže, najbolji igrač na svijetu.

Ibrahimović je rekao da će, za razliku od prve knjige u kojoj je pisao o prošlosti, ovaj put otkriti neke detalje o sebi i onom što je naučio u životu.

Kaže da sa 40 godina želi svijetu pokazati svoje najdublje emocije, a otkrio je da će se u knjizi naći i informacija kako mu je prije Milana na dan potpisivanja ugovora propao dogovor s drugim klubom.

“Već sam vam rekao o svojoj prošlosti i znate kako igram, a u ovoj knjizi vam želim otkriti sve ostalo, odnosno sve ono što sam naučio u životu. Ako vam se svidio Ibra iz Sanrema, naći ćete ga ovdje. Postoje trenuci života i sporta koje nikada prije nisam otkrio”, rekao je Zlatan Ibrahimović i nastavio:

“Sa 40 godina želim svijetu pokazati svoje najdublje ‘ja’, svoje vrijednosti i stroga životna pravila te trenutke zbog kojih sam postao najbolji igrač na svijetu. Govorit ću o stvarima koje nisu poznate javnosti, kao na primjer dogovor s klubom koji je propao na dan potpisivanja. Da nije bilo tako, danas ne bih bio u Milanu.”

Zlatan Ibrahimović je ranije predstavio službeni trailer za svoj film “Ja sam Zlatan” koji bi trebao izaći u septembru. (tl, kl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *