Žižović zadovoljan pripremama na Zlatiboru.

Igrači Slobode završili su osmodnevni boravak na Zlatiboru gdje se ekipa uigravala za novu premijerligašku sezonu. Nakon dva dana odmora, od sutra se nastavlja trenažni proces na Tušnju kako bi ekipa što spremnije dočekala izazove koje donosi Premijer liga BiH.

Prema riječima Mladena Žižovića, šefa struke Crveno – crnih, naši prvotimci su odlično odgovorili svim izazovima na pripremama.

„Zadovoljni smo prevashodno što smo završili pripreme bez povrijeđenih igrača, u dobrom ambijentu i bez poraza. Sa takvim pristupom nadam se da ćemo nastupati i u prvenstvu. Da ćemo ispuniti sve ciljeve, ali i afirmisati nove mlade igrače“, objašnjava Žižović.

Na Zlatiboru su Crveno – crni odigrali tri test meča koje su okončali sa jednom pobjedom i dva remija. Bila je ovo prilika i da pripreme sa prvim timom prođe veći broj mladih fudbalera koji tek ulaze u seniorske vode. Dobili su priliku za igru i iskoristili je na najbolji način.

„Velika je stvar što od 26 igrača gore je bilo njih 17 koji su u Slobodi prošli sve mlađe kategorije. To je opredjeljenje Kluba, mada ćemo igrače dijeliti samo na one koji mogu i koji ne mogu odgovoriti zadacima“, dodaje Žižović, te zaključuje:

„Imamo još desetak dana do prve utakmice. Pokušaćemo da ispravimo neke nedostatke i da spremni dočekamo start prvenstva”.

Podsjetimo, Crveno – crni sezonu započinju 17. jula utakmicom protiv povratnika u društvo Rudara iz Prijedora. (fk)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *