Žižović: Razmazili smo navijače, ovo je naš maksimum

Ovo je Sloboda, slična kao prošle godine, ali sa puno više želje, angažmana, hrabrosti. Publiku smo malo razmazili

1
162
Žižović (ni)je iskoristio slabosti Širokog (Foto: SCS))

Sloboda je odigrala utakmicu bez golova sa Širokim Brijegom u četvrtom kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, a Tuzlacima je to bilo dovoljno da ostanu na vrhu tabele.

Mladen Žižović, trener Tuzlaka, istakao je na kraju utakmice da je Sloboda željela doći do pobjede za legendarnog igrača i trenera Mustafu Hukića, koji je na današnji dan izgubio život.

“To je generalno naš maksimum. Nemam šta momcima zamjeriti. Maksimalno zalaganje i angažman. Htjeli smo pobjedu za našeg proslavljenog trenera Mustafu Hukića. Nije uspjelo, ali poslije četiri kola Sloboda je prva na tabeli”, rekao je Žižović, dodavši:

“Publika je malo nezadovoljna. Nadam se da ćemo popraviti dojam. Malo smo razmazili. Htjeli su četiri od četiri, ali moramo biti realni i spustiti loptu na zemlju. Ipak, ovo je Sloboda, slična kao prošle godine, ali sa puno više želje, angažmana, hrabrosti… Momcima čestitam na fanatičnoj borbenosti”.

1 komentar

  1. Moj Žižoviću, nisi kao trener Slobode vodio ni 20 utakmica a već pričaš o tome da si razmazio navijače, Tek si tri utakmice odigro pred navijačima koji Slobodi daju veliku podršku a imaš šta reći o navijačima. Kako si ih to razmazio? Četiri utakmice, tri domaće sve ekipe iz donjeg dijela tabele. Bitne igrače uvodiš pred kraj utakmice. Galamili smo “uvedi Saida i Veselog” a ti kao da si osvojio Ligu prvaka pa ne *ebeš živu silu. Biće da je tebe Šećo mali razmazio. Samo pazi da ti se ne obije o glavu. Počnite davati golove, jer s ovakvom efikasnošću nećete dogurati daleko. Pogotovo kad počnu dolaziti “teški”.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here