Žena pokušala da izvrši samoubistvo skokom s mosta u Neretvu

Lovili smo ribu. Bio sam od Mosta ljubavi udaljen 15 metara. Pritrčao sam, okrenuo joj glavu i šokirao se kad sam vidio prijateljicu moje žene

0
242
preminuo muskarac na autobuskom stajalistu u sarajevu
(Foto: ilustracija, arhiva)

U Konjicu se danas odvijala prava drama kada je jedna žena pokušala da izvrši samoubistvo skokom s mosta u Neretvu, ali zahvaljujući dvojici hrabrih ribara ona je spašena.

Srđan Andrić, hrabri GSS-ovac, koji je u više navrata bio heroj i Zlatko Ustalić su otišli na pecanje, ali nisu bili ni svjesni koliko će današnji lov za ribom se razlikovati od ranijih.

Poznavao ženu

Lovili smo ribu, Srđan je bio tačno ispod Mosta ljubavi, gdje se ta žena bacila, a ja sam bio udaljen 15 metara. Okrenuo sam se i vidio da on skače u vodu, pokušava je uhvatiti, ne može sam ništa da uradi i zove u pomoć. Pritrčao sam, okrenuo joj glavu i šok je bio kad sam vidio da je riječ o prijateljici moje žene – kazao je Ustalić, piše Avaz.

Kaže da mu je bilo naročito teško da osoba koju poznaje to pokušava sebi da učini.

Ponovo se bacila u vodu

Govorila mi je “Nemoj me Zlaja, pusti me, nema od mog života ništa”. Rekao sam joj “Hajde bolan izađi”. Okrenuo sam se na trenutak, a ona se ponovo bacila u vodu. Uhvatio sam je i izvukao uz pomoć prijatelja rekao je Ustalić.

Kako kaže, ostala je živa i odvukli su je za Mostar.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here