Završni skup SDA za Tuzlu i Tuzlanski kanton 28. septembra u SKPC Mejdan

GO SDA Tuzla i KO SDA TK, u srijedu 28. septembra 2022. godine u Tuzli  organizuju završni skup u predizbornoj kampanji za Opće/Opšte izbore 2022. godine za Tuzlu i Tuzlanski kanton.

Na skupu će biti govoriti nosioci listi SDA na predstojećim Općim/Opštim izborima iz Tuzlanskog kantona, za kantonalnu, te federalne i državne izborne jedinice, te kandidat za člana Predsjedništva BiH, gospodin Bakir Izetbegović.

GO SDA Tuzla poziva sve članove Stranke demokratske akcije, simpatizere i građane Tuzle i Tuzlanskog kantona, koji su od početka kampanje pružili snažnu podršku kandidatima SDA i u teškom vremenu prepoznali primarni i trajni cilj Stranke demokratske akcije, a te  jačanje i čuvanje države Bosne i Hercegovine, da prisustvuju ovom skupu sa kojeg ćemo poslati zajedničku poruku podrške našim kandidatima i budućem članu predsjedništva Bosne i Hercegovine, Bakiru Izetbegoviću.

Skup će se održati u SKPC Mejdan u Tuzli. 28.09.2022. godine sa početkom u 19.30 sati, saopćeno je iz GO SDA Tuzla. (Sponzorirano)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *