Zauvijek s nama i u srcu: Na 40. rođendan Toše Proeskog!

0
181

Sjećanje na čovjeka, koji je svojim djelima, kako ljudskim, tako i glazbenim, ostavio neizbrisivi trag, među fanovima i prijateljima diljem regije, ali i šire, ni danas ne blijedi.

Ostavio je muzičko bogatstvo iza sebe – Toše Proeski (Foto: Promo Hit Rekors)

Nikada prežaljeni Toše Proeski, u ponedjeljak 25. januara slavio bi svoj 40. rođendan!

Prerano nas je napustio sa svega dvadeset i šest godina, ali iza sebe je ostavio iznimno bogatu riznicu u koju kada i danas zavirimo shvatimo koliko je nadaren bio. Veliki čovjek i humanist, tek je mali dio svega onoga što je Toše bio za života, a nema čovjeka u regiji, koji za njega nije imao riječi hvale.

Osvajao je prekrasnim osmijehom i neupitnim glasom, ali prije svega krasila ga je skromnost. Da je ljubav ono što treba pokretati ljude, uvijek je naglašavao kao ono najvažnije.

Njegove riječi ˝Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome˝ i danas žive u svima koji su ga poznavali, ali i onima koji nisu imali tu prigodu. Iako je za njegove obožavatelje vrijeme stalo 2007. godine, Toše Proeski i dalje živi u srcima svih.

Ove godine, dan prije njegova 40. rođendana, u nedjelju 24. januara, nakon svete mise u kapelici na Rokovom perivoju u Zagrebu, a koja počinje u 10:00 sati, molitvom ćemo se prisjetiti jedinog, jedinstvenog i neprežaljenog Toše Proeskog.

Sretan rođendan, zauvijek Tvoji potpisujemo! (Promo Hit Records)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here