Zlatan Ibrahimović i Siniša Mihajlović nastupaju na San Remu!

0
173

Domaćin festivala Sanremo, Amadeus, otkrio je detalje nastupa Zlatana Ibrahimovića i Siniše Mihajlovića, koji se očekuje u četvrtak.

Euforija u Italiji raste, čak i sportski mediji sa velikom pažnjom najavljuju nastup Zlatana Ibrahimovića i Siniše Mihajlovića, koji su izabrali pjesmu “Vagabondo”, grupe Nomadi iz 1972. godine.

Takođe je otkriveno da će se Ibrahimović pojaviti u skeču sa voditeljem festivala Amadeusom i poznatim komičarem Rosario Fiorellom koji su navijači suparničkog milanskog fudbalskog tima Intera.

Neće biti samo pjesme i skečeva, emotivan momenat biće priča o prijateljstvu, piše Nova.rs.

„Zlatan je silno želio da ispriča sve o njihovom lijepom prijateljstvu, kako se desio njihov prvi susret. Neće to biti samo pjesme, vidjećemo i ljudsku stranu dvojice šampiona, onu Sinišinu po kojoj ga naročito poznajemo nakon njegove bolesti. Sada će Zlatan biti taj koji će reći detalje svog života pred praznom dvoranom, ali će se obratiti velikoj i brojnoj televizijskoj publici”.

Izbor grupe Nomadi nije slučajan, poznato je kakav je životni put ima Siniša i kako je na njega uticao rat Srbije i Hrvatske. Sa druge strane, Zlatan je rođen u Malmeu, od majke Hrvatice katolkinje i oca Bošnjaka i muslimana koji su emigrirali u Švedsku.

Iza njega je teška, nomadska prošlost, suočavao se Zlatan u djetinjstvu sa uvredama zbog porijekla, ali je inat i doveo do karijernog uspjeha.

“Vidio sam Zlatana pomalo zabrinutog kada smo ga zamolili da pjeva, ali pridružićemo se ja i Fiorello, vidjet ćete sjajan kvartet. Upoznaćete novog, neobičnog Zlatana”, zaključio je Amadeus.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here