Žandarmerija na ulicama Bijeljine i Zvornika, privedeno nekoliko osoba zbog raznih krimi-radnji

Na svim izlazima iz Bijeljine nalazili su se policijski kontrolni punktovi gdje su pripadnici PU Bijeljina i Žandarmerije kontrolisali sva vozila u oba pravca
u akcijama policije rs u zvorniku i bijeljini privedeno vise osoba
Foto: Ilustracija

U toku prethodne noći na području Bijeljina i Zvornika policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske proveli su operativnu akciju, a privedeno je nekoliko osoba.

Više osoba koja se dovode u vezu sa kriminalnim aktivnostima je privedeno na području Bijeljine i Zvornika u akciji Ministarstva unutrašnjih poslova RS, a u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Bijeljina.

Na svim izlazima iz Bijeljine nalazili su se policijski kontrolni punktovi gdje su pripadnici PU Bijeljina i Žandarmerije kontrolisali sva vozila u oba pravca. Policija je kontrolisala i pojedine ugostiteljske objekte, javlja RTRS.

U ovim aktivnostima učestvovali su pripadnici Uprave kriminalističke policije, Žandarmerije MUP-a, Uprave za organizovani i teški kriminalitet, kao i Policijske uprave Bijeljina.

InfoBijeljina piše da su se slične akcije provodile na području Prijedora i Banje Luke nakon ubistva načelnika Sektora kriminalističke policije PU Prijedor Radenka Bašića, kao i na području Sokoca i Zvornika.

(tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *