Vulin: Da se Izetbegović pita, BiH bi nestala u krvoproliću!

Da se Izetbegović pita, BiH bi nestala u krvoproliću, zato i prebrojava Srbe i Bošnjake i zato poziva na ukidanje Republike SrpskePS

0
165
Vulin i Vučić: Kad se ne petljaju u BiH, mir je najmanje ugrožen (Foto: Ag)

Ministar unutrašnjih poslova i i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je da je Srbija sačuvala mir u BiH, ali ne zahvaljujući Bakiru Izetbegoviću, već uprkos njemu.

“Mir u BiH nije odluka Izetbegovića, ali jeste Srbije i Republike Srpske. Da se Izetbegović pita, BiH bi nestala u krvoproliću, zato i prebrojava Srbe i Bošnjake i zato poziva na ukidanje Republike Srpske. Zato i posle sedam godina od pokušaja ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici još uvek nemamo imena ni izvršilaca ni nalogodavaca.

Ne znam gde Izetbegović vidi negativan uticaj Rusije, ali znam da iz Rusije nikada nisu došli predlozi za rušenje Dejtonskog sporazuma na kome počiva mir u BiH, ali iz mnogih drugih zemalja jesu, a najviše od samog Izetbegovića i SDA.

Srbija je sačuvala mir u BiH, ali ne zahvaljujući Izetbegoviću, već uprkos njemu”, poručio je Vulin odgovarajući na napade Izetbegovića, koji je rekao da Rusija razara Ukrajinu, a Srbija na Balkanu i da Srbija i Rusija žele mir imale bi ga sutra, saopštio je PS.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here