Virtualni program ‘Uskrsna online izložba pisanica’

0
1306

Udruga “Libertas“ će na Uskrs, 12. aprila, na svojoj Facebook stranici upriličiti virtualni program “Uskrsna online izložba pisanica i izbor najljepše pisanice 2020“.

Zainteresirani za sudjelovanje na ovoj virtualnoj manifestaciji trebaju najkasnije do subote, 11. aprila do 23. sata, na e-mail adresu: lordvopa@hotmail, dostaviti tri fotografije pisanice (šarenog jajeta) s kojom će se natjecati na ovoj virtualnoj manifestaciji te osnovne podatke o natjecatelju/ici (ime i prezime, godina rođenja, mjesto prebivališta i kontakt e-mail).

Fotografije i informacije se također mogu poslati na Facebook stranicu Libertasa VIDEO

Fotografije uskrsnih pisanica bit objavljene u nedjelju u 10 sati na Facebook stranici Udruge “Libertas“, nakon čega će ocjenjivački sud Udruge vrednovati najljepše i najizvornije izrađene pisanice, saopštila je Press služba Udruge “Libertas”.

U sklopu Uskrsnog programa od 12.15 do 12.45 sati će biti upriličena preko Google meet platforme kratka online sesija o uskrsnim običajima i Uskrsu. Link kojim se svi mogu pridružiti će na Facebook stranici biti postavljen između 12 i 12.15 sati, najavljeno je.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here