Vedrana Rudan: Vučić je neodoljiv, želim da ga intervjuišem, Milanović će za Hrvatsku učiniti što bi i Miss Hrvatske

Vedrana Rudan, književnica iz Hrvatske, u intervjuu za Kurir kazala je da bi joj bio izazov da intervjuiše predsjednika Srbije.

Onako je komentarisala gostovanje u emisiji Hit tvit sa predsednikom Vučićem.

– Kod svih TV emisija danas jedino je mjerilo „kvalitet“ gledanost. Tu je emisiju, navodno, gledalo 1.400.000 ljudi. Prema tome, predsjednik Aleksandar Vučić bio je neodoljiv. Nažalost, bila sam samo gošća. Mnogo bi mi veći izazov bio da u nekoj emisiji sa predsjednikom Vučićem budem ja ta koja će postavljati pitanja. Zvučim prepotentno? To je danas u modi.

Ona se u intervjuu dotakla i novog predsjednika Hrvatske:

– Hrvatska je dobila novog predsjednika, ali Milanović se nikako ne bi moglo nazvati „novim“. On je naš bivši premijer i svima nam je dobro poznat. Od njega možemo očekivati samo ono što smo već jednom dobili. Političar opsjednut slikom svojom obavljat će dužnost izmišljenu baš za njega. Bit će bez ovlasti i odgovornosti, ali će imati „status“. Za Hrvatsku će učiniti ono što bi za nju učinila i mis Hrvatske. Milanović je trenutno „blagonakloniji“ prema Srbima i Srbiji jer nam želi prodati priču kako se promijenio, postao je „zreliji“. Vuk dlaku mijenja, ćud nikada. Milanović je bio i ostao prostak – zaključila je ona.

Podijeli

One comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *