Večeras prvo polufinale Lige prvaka: Real dočekuje Chelsea i boji se Čeferinove “osvete”

Prvo polufinale igra se večeras u Madridu, Real dočekuje Chelsea u duelu klubova koji su bili među 12 osnivača novog takmičenja za bogate

0
282

Nakon veoma burne sedmice u evropskom fudbalu, koju je obilježilo rađanje i umiranje Superlige, ljubitelji najvažnije sporedne stvari okreću se polufinalima omiljenog takmičenja većine, Ligi prvaka.

Prvo polufinale igra se večeras u Madridu, Real dočekuje Chelsea u duelu klubova koji su bili među 12 osnivača novog takmičenja za bogate, ali koji su na potpuno drugačiji način okončali svoje prisustvo u njemu zbog čega će meč izazvati veliku pažnju.

Chelsea je prvi klub koji se povukao iz Superlige, nakon protesta navijača, dok je Real Madrid i dalje u ovom takmičenju jer je njihov predsednik Florentino Perez i osnivač.

Špekulisalo se čak da će UEFA zbog bezobrazluka Real Madrida izbaciti ovaj klub iz ovogodišnje Lige prvaka, međutim to se nije dogodilo, ali daleko od toga da su “sjekire zakopane” i čini se da se toga žestoko plaše pred duel sa Chelseajem.

Tako je španska Marca, list naklonjen Real Madridu, objavio naslovnu stranu na kojoj se insinuira da bi Aleksandar Čeferin mogao da “pogura” Chelsea kao osvetu Perezu.

“Čeferine, fair-play…”, stoji na naslovnoj strani uz akcenat na izbor holandskog sudije Dannyja Makkelieja za glavnog arbitra, što je jasno pritisak na njega, međutim ne dolazi iz Real Madrida i tu nije moguće ništa učiniti.

Makkelie je inače sudio samo jedan meč Real Madridu i u njemu su slavili.

Večerašnja utakmica počinje u 21 sat (prenos na kanalu Arena Sport 1).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here