Vatrogasac upao u sušaru za žitarice, preminuo na licu mjesta

Detalje tragedije je na Facebook-u objavio JVP Garešnica navodeći kako su oko 15 časova zaprimili dojavu centra 112 da je potrebna asistencija hitnoj medicinskoj pomoći u mjestu Kaniška Iva

vateogasac stradao nakon sto je upao u susaru za zitarice u hrvatskoj
Detalj sa mjesta gdje se dogodila tragedija (Foto: Facebook)

Dvadesetpetogodišnji pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz mjesta Kaniška Iva, nedaleko od Garešnice, danas je stradao prilikom rada na sušari.

Detalje tragedije je na Facebook-u objavio JVP Garešnica navodeći kako su oko 15 časova zaprimili dojavu centra 112 da je potrebna asistencija hitnoj medicinskoj pomoći u mjestu Kaniška Iva, javlja Bjelovar Live.

“Dolaskom na mjesto intervencije dobivamo informaciju da je mladu osobu puž od sušare uvukao u samu sušaru te da je proglašena trenutna smrt. Samo vađenje unesrećene osobe napraviće se nakon izvršenog uviđaja”, stoji u objavi.

“Pregledom same lokacije shvaćamo da je riječ o našem prijatelju i vatrogascu DVD-a Kajgana Z.B.- u. Nijedna intervencija nije laka, ali kad je riječ o prijateljima te su najteže. Prijatelju, počivaj u miru”, napisali su, prenosi Index.hr.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske su za portal Bjelovar Live potvrdili dase radi o nesretnom slučaju. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *