Uzvrat u četvrtak: Može li Tuzla City ostvariti podvig protiv Nizozemaca?

Prvi susret ovih ekipa završen je pobjedom Nizozemaca (1:0), a Plavi su pokazali da se mogu nositi i s klubovima mnogo veće reputacije, kao što je AZ Alkmaar

0
77
BH. predstavniku je potrebna podrška protiv Nizozemaca (Foto: Klub)

Fudbaleri Tuzla Cityja u srijedu ujutro će se zaputiti prema Sarajevu gdje će čekati uzvratni duel sa AZ Alkmarom.

Posljednji trening Tuzlaka obavit će se na stadionu Grbavica u srijedu u 18:30, a prije treninga, u 18:15 sati, bit će održana “pressica” na kojoj će se medijima obratiti šef stručnog štaba Dragan Jović i jedan fudbaler.

Predstavnicima medijskih kuća, tom prilikom, bit će uručene akreditacije, a nakon treninga Tuzlaka medijima će se obratiti i gosti iz AZ Alkmaara.

Treninzi obje ekipe bit će otvorena za javnost prvih deset minuta, saopćeno je iz Tuzla Cityja koji je na Grbavici domaćin u susretima Konferencijske lige.

Prvi susret ovih ekipa završen je pobjedom Nizozemaca (1:0), a Plavi su pokazali da se mogu nositi i s klubovima mnogo veće reputacije, kao što je AZ Alkmaar.

Trener Dragan Jović poslije utakmice u Alkmaaru izjavio je da će nastojati u revanšu dostojno prezentovati nogomet Bosne i Hercegovine, s pokušajem prolaska u naredni krug takmičenja. (tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here