Užas: Bračni par skočio s nebodera, prije toga ubili svoju djecu!

navodno je riječ o samoubistvu mladog bračnog para iz Novog Sada, dvadesetpetogodišnjeg muškarca i dvije godine mlađe, njegove supruge
(Supružnici su prije samoubistva ubili svoje dvoje djece – Foto: Nova RS)

Bračni par iz Novog Sada koji je sinoć počinio samoubistvo skokom sa nebodera, prije toga je ubio sopstvenu decu, saznaje Nova.rs.

Portparol PU Novi Sad potrvrdio je da je policija pronašla tijela dvoje djece na adresi na kojoj je živio bračni par koji je sinoć počinio samoubistvo.

Na poziv policije intervenisala je urgentna ljekarska ekipa koja je konstatovala smrt dva muška djeteta 2020. i 2023. godište – navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr. Zoran Krulj.

Tijela dva dječaka, od jedne i tri godine, pronađena su u Petrovaradinu., tačnije u naselju Liman.

Kako piše Srpska.info, navodno je riječ o samoubistvu mladog bračnog para iz Novog Sada, dvadesetpetogodišnjeg muškarca i dvije godine mlađe, njegove supruge. Oni su skočili sa krova šesnaestospratnice u dvorišnu, unutrašnju stranu zgrade, sakrivenu od pogleda prolaznika i šetača, kao i vozača automobila, inače prometnim Bulevarom cara Lazara i to upravo u dijelu prekoputa „Spens-a“ i „Promenade“.

Stanari solitera potvrđuju da nastradali supružnici nisu tu živjeli.

To je strašno šta se desilo”, kaže sredovječni stanar solitera. “Svi smo uznemireni zbog toga. Šta je moglo mlade ljude da najtera na takav korak da dođu u našu zgradu i da se popnu na krov. Pitam se, kao i moje komšije. U to vrijeme nisam bio kod kuće, nego u gradu i telefonom sam čuo vijest o jezivom događaju. Kasnije su komšije prepričavale i nagađale šta i kako se sve zbilo, ali niko nije ništa vidio.”

Navodno, prema priči koja kruži među vidno uznemirenim stanarima solitera, komšija sa posljednjeg, šesnaestog sprata, u to vrijeme je čuo prasak stakla. On je izašao u hodnik, popeo se stepeništem koje vodi na ravan krov i vidio razbijeno armirano staklo na vratima, ali ne i onoga ko je to učinio. Takođe, nikoga nije vidio ni na krovu, pišu Novosti.

S druge strane, video nadzorom je snimljeno da je mladi bračni par ušao u višespratnicu i da se držao za ruke, a video zapis su preuzeli policija i Više javno tužilaštvo, koji su obavili uviđaj i pokrenuli istragu. (si)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *