Uslovi korištenja

Portal TuzlaLive.ba sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja (komentari) te linkova na vanjske stranice.

Portal TuzlaLive.ba sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala TuzlaLive.ba koristite na vlastitu odgovornost i TuzlaLive.ba ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem. Sadržaj na TuzlaLive.ba je zaštićen autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu pisanu dozvolu TuzlaLive.ba ili oglašivača.

Sadržaji objavljeni na TuzlaLive.ba mogu se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te uz obavezne navode izvora sadržaja. Portal TuzlaLive.ba sadrži linkove na web stranice trećih osoba. Portal TuzlaLive.ba linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan vlastitog portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost. Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala TuzlaLive.ba. Portal TuzlaLive.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara TuzlaLive.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Smatra se da su korisnici korištenjem portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

Ovaj Pravilnik podložan je promjenama, koje će blagovremeno biti objavljene na našim stranicama.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *