Uskoro počinje gradnja SPO Kipovi: U toku rušenje nekadašnje “Higijene”

Nakon pripreme terena ubrzo će početi i gradnja samog objekta “SPO Kipovi” koji će sadržavati stambene jedinice od 18 do 107 m2 kao i poslovne prostore i garažu
rusenje bivse zgrade higijene u tuzli na cijem ce mjestu u buducnosti biti izgradjena zgrada spo kipovi
U toku je rušenje zgrade Higijene na čijem mjestu će se praviti zgrada SPO Kipovi

Počeli intenzivni radovi na pripremi terena za izgradnju novog stambeno-poslovnog objekta, koji će biti smješten na lokaciji nekadašnje zgrade Higijene.

Nakon rušenja dva stambena objekta proteklih dana usljedilo je i uklanjanje nekadašnje zgrade Higijene. Nakon pripreme terena ubrzo će početi i gradnja samog objekta “SPO Kipovi” koji će sadržavati stambene jedinice od 18 do 107 m2 kao i poslovne prostore i garažu.

Izgled zgrade SPO Kipovi

Nosilac projekta izgradnje SPO Kipovi, koja će se nalaziti preko puta mosta Kipovi u ulici Obala Zmaja od Bosne je ove godine osnovana kompanija “Imperial invest” d.o.o. Tuzla, a čiji su vlasnici kompanije “MIX MAESTRO” d.o.o. Tuzla i Bolt investing and trading d.o.o. Tuzla.

Najskuplji stanovi su oni do 40 m2, za koje će trebati izdvojiti 5.100 KM po kvadratu, a najefitini su oni preko 75 m2, za koje je istaknuta cijena od 4.350 KM po kvadratu. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *