Nakon derbija: Umro velikan hrvatskog rukometa Zlatko Saračević

0
212

Iz Koprivnice je stigla najgora vijest. Zlatko Saračević preminuo je u tamošnjoj bolnici nakon što nije uspio pokušaj oživljavanja, pišu Sportske novosti.

Velikan hrvatskog rukometa žestoko je proslavio pobjedu vrijednu naslova. Nije mu bilo lako u zadnje vrijeme, a odmah nakon proslave stigle su teške vijesti iz Koprivnice. Naime, kako saznajemo, odmah nakon što će dati sljedeću izjavu pozlilo mu je nakon čega je nastala prava drama, a kola hitne pomoći prevezla su ga u koprivničku bolnicu.

– Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super-kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo – rekao je Saračević.

Nekoliko minuta dakle, nakon ovih riječi, Saračeviću je pozlilo, a sumnjali se na srčani udar. Uskoro je, nažalost, stigla i crna vijest. (v,tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here