Ulaznice za utakmicu Zmajeva sa Sjevernom Irskom neće biti u slobodnoj prodaji

0
130

Nogometni savez Bosne i Hercegovine obavijestio je sve zainteresovane grupe i ljubitelje nogometa u našoj zemlji da ulaznice za predstojeći meč polufinala baraža za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske, neće biti dostupne u slobodnoj prodaji.

“Na raspolaganju smo imali svega 1.800 mjesta i zbog mjera restrikcija koje su na snazi u našoj zemlji, NS BiH je bio u mogućnosti ispuniti samo obaveze koje ima prema registrovanim navijačkim grupama, partnerima i sponzorima Saveza”, saopćili su iz NS BiH i dodali:

“Sve nas raduje povratak navijača na utakmice reprezentacije, a mi se svi zajedno nadamo stabilizovanju situacije sa koronavirusom u našoj zemlji i svijetu. Nadamo se da ćemo u skorijoj budućnosti ponovo moći organizovati fudbalske događaje na način kako smo javnost navikli, sa maksimalnim kapacitetima kojim raspolažemo.”

Utakmica polufinala baraža za plasman na Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske igra se u četvrtak, osmog oktobra, u 20:45 sati na stadionu Grbavica. Pobjednik ovog duela za plasman na Euro igrat će protiv boljeg iz duela Slovačka – Irska i bit će domaćin. Finalni duel na rasporedu je u novembru. (Klix)

Download PDF

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here