Uginula najslađa zvijezda Tik Toka, mops Noodle: ‘Ovo je nevjerovatno teško’

Noodle, mops s četiri i pol milion pratitelja na Tik Toku preminuo je u petak, u dobi od 14 i pol godina.

Objavio je to njegov vlasnik Jonathan Graziano putem videa na Tik Toku., prenosi Sky News.

“Tako mi je žao što vam ovo moram reći, ali Noodle je jučer preminuo. Bio je kod kuće. Bio je u mojim rukama i ovo je nevjerovatno tužno, nevjerovatno teško. To je dan za koji sam oduvijek znao da dolazi, ali nisam mislio da će doći – rekao je uplakani Graziano.

Njegov voljeni Noodle slavu je stekao zbog igre “Bez kostiju”. Igrao ju je mops svako jutro, a bilo je važno hoće li ostati stajati na nogama nakon što ustane ili će pasti nazad na svoj jastučić. Kad bi ostao stajati značilo bi to da je “dan kostiju”, dan kada treba riskirati. Ako bi se Noodle bacio nazad u svoj krevet, tada bi savjetovao svojim pratiteljima da danas trebaju uživati u danu i ljenčariti.

@jongraz

It has been the privilege of my life to care for Noodle these past 7 years. The sweetest man there has ever been and will ever be. ❤️

♬ original sound – Jonathan

Posljednji “dan kostiju” Noodle je imao prije četiri sedmice kad je prošetao kroz cijeli svoj kvart, nešto što nije učinio, tvrdi Graziano, od 2020. godine. Ranije je ove godine objavljena i Noodleova knjiga za djecu.

“Želio sam vas potaknuti da ga slavite dok prolazimo kroz ovu tugu. Usrećio je milione ljudi. Hvala vam što ga volite ” poručio je Graziano pratiteljima koji su odali počast njegovom psu. Pratitelji su bili ganuti Noodleovom smrću i ispod Grazianove objave slali riječi podrške i priznanja mopsovom životu.

“Počivaj u miru mopsu Noodle. Veliki prijatelju i mopse koji si usrećio milijune ljude. Neka zauvijek bude “dan kostiju” – srcedrapajuće je svom prijatelju poručio Doug the Pug. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *