U završnoj fazi izgradnja Muzičke škole u Tuzli

Vlada Tuzlanskog kantona je od decembra 2020. godine za projekat izgradnje Muzičke škole u Tuzli doznačila sredstva u iznosu od 2,64 miliona konvertibilnih maraka

Unutrašnje uređenje Muzičke škole u Tuzli je u završnoj fazi. U narednih nekoliko dana se očekuje postavljanje podloge podnih površina i završetak zanatskih radova, čime bi se okončali unutrašnji radovi.

izgradnja muzicke skole u tuzli dosla je do zavrsne faze a skolu je posjetio i kantonalni ministar obrazovanja i nauke ahmed omerovic
Uskoro se očekuje početak uređenja vanjskog dijela škole

Sa dinamikom radova izgradnje II faze Muzičke škole u Tuzli danas se upoznao i Ahmed Omerović, ministar obrazovanja i nauke TK koji je zajedno sa investitorima, direktorima tuzlanske osnovne i srednje muzičke škole obišao gradilište.

Investitori su upoznali ministra Omerovića da su poduzete neophodne aktivnosti prema nadležnim gradskim službama za dobijanje dozvola za odobravanje izgradnje vanjskog uređenja objekta, za što je Vlada Tuzlanskog kantona programom kapitalnih ulaganja osigurala i doznačila sredstva UNDP-u, nosiocu projektnih aktivnosti izgradnje.

Vlada Tuzlanskog kantona je od decembra 2020. godine za projekat izgradnje Muzičke škole u Tuzli doznačila sredstva u iznosu od 2,64 miliona konvertibilnih maraka. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *