U Vitezu poginuo juniorski prvak Bosne i Hercegovine u motokrosu

U prometnoj nezgodi je jutros (nedjelja, 20.03.) u Vitezu smrtno stradalo naše dijete, David Vidović (19), član MCK “Vitez” i BiH MX reprezentacije

0
399

Povodom stradanja Davida Vidovića (19) iz Šantića koji je poginuo u stravičnoj nesreći kod Viteza, oglasili su se iz Moto saveza BiH.

“Velika tuga se nadvila nad svima nama. U prometnoj nezgodi je jutros (nedjelja, 20.03.) u Vitezu smrtno stradalo naše dijete, David Vidović (19), član MCK “Vitez” i BiH MX reprezentacije. Jedan od najperspektivnijih PRO vozača u BiH, bivši juniorski prvak BiH u motokrosu, prošle sezone viceprvak u klasi MX2.

“Užas, žalost, tuga, neopisiva bol… ne znamo šta više od toga. Najteže je obitelji i rodbini, pa prijateljima i klubu, kao i svima nama u savezu, u kojem su uz Davida zajedno sa svima nama od prvog dana i njegov otac i brat. Počivao u miru!!! Iskrena sućut obitelji, rodbini i prijateljima.

“Ukop i posljednji ispraćaj našeg Davida će se obaviti u ponedjeljak, 21.03. u 16 sati na groblju ‘Topala’ u Vitezu”, naveli su iz MS BiH.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here