U Trebinju uhapšen poslanik SDS-a Nebojša Vukanović

Iz policije su naveli da je navedena osoba od jutros dva puta prijavljena zbog narušavanja javnog reda i mira

0
340
Vukanović: Navodno dva puta kršio javni red i mir (Foto: NN)

Nebojša Vukanović, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS, uhapšen je danas u Trebinju, potvrđeno je “Nezavisnim” u Policijskoj upravi Trebinje.

Bojan Stević, predsjednik Okružnog suda u Trebinju potvrdio je da je jutros njega i Milana Bosića, predsjednika Osnovnog suda u Trebinju, Vukanović izvrijeđao zbog čega je djelovala i policija.

“Ispred Palate pravde u Trebinju još jutros rano dok smo ja i kolega okružni tužilac Žarko Milić bili ispred zgrade susreo nas je Nebojša Vukanović i počeo da vrijeđa. Govorio nam je da smo korumpirani, da radimo onako kako nam vlast naredi, da na nas utiče mafija i da nas je odavno trebalo smijeniti na šta smo mi ćutali. Tek kada sam izašao na pauzu sa kolegom predsjednikom Osnovnog suda Milanom Bosićem i svratio u baštu hotela Platani da popijemo kafu ponovo se tu našao Nebojša Vukanović upućujući nam takođe neprimjerene riječi”, rekao je Stević za “Nezavisne”.

Očevici ispred hotela Platani tvrde da ih je Vukanović i psovao, a Stević nije želio davati više detalja.

On kaže da ovo nije prvi put da Vukanović sreće njega i njegove kolege i dobacuje im neprimjerene riječi.

Iz Pu Trebinje saopšteno je da je danas oko 10.40 uhapšena osoba čiji su inicijali N.V. zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru RS.

Iz policije su naveli da je navedena osoba od jutros dva puta prijavljena zbog narušavanja javnog reda i mira.

“Prva prijava je evidentirana oko sedam časova kada, je lice N.V. vrijeđalo lice inicijala B.S., predsjednika Okružnog suda u Trebinju.

Druga prijava je evidentirana oko 10.30 časova kada je lice inciijala N.V. prijavljeno da snima lica inicijala M.B. i B.S., predsjednike Osnovnog i Okružnog suda u Trebinju, kao i da galami na Trgu slobode u Trebinju”, precizirano je u saopštenju Policijske uprave Trebinje.

Kako kažu iz policije, N.V. je, takođe, odbio da postupi po zakonito izdatom naređenju policijskih službenika prilikom lišenja slobode.

O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju.(NN)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here