U Slobodu se vraćaju Adam Vošnjak i Nikola Komazec?

Nikola Komazec je oblačio dres više klubova, a u BiH je igrao za Sarajevo, Slobodu, te Rudar iz Prijedora. S obzirom na to da je ušao u 37. godinu, pitanje je da li je Komazec pojačanje za Nalićevu ekipu

(Vraća li se u Slobodu – Nikola Komazec – Foto: Arhiva TL)

Čelnici Slobode, a i sam trener Slobode Zlatan Nalić, najavili su da prelazni rok za Crveno-crne još nije završen i da se očekuje do nastavka prvenstva u Prvoj federalnoj ligi angažman još dva – tri pojačanja.

Prema nezvaničnim informacijama, u Slobodu bi se trebali vratiti Adam Vošnjak (24) i Nikola Komazec (36). Obojica su već nastupali za ekipu s Tušnja i ostavili su, uglavnom, pozitivan dojam.

Vošnjak je svoju karijeru počeo u Rudaru iz Velenja, a nakon toga potpisao je za Koper odakle je otišao na posudbe u Rudar Velenje, Dekani i Slobodu, a od početka ove sezone je bez kluba.

Nikola Komazec je oblačio dres više klubova, a u BiH je igrao za Sarajevo, Slobodu, te Rudar iz Prijedora. S obzirom na to da je ušao u 37. godinu, pitanje je da li je Komazec pojačanje za Nalićevu ekipu, mada niko ne spori da je veoma iskusan i poznat kao veliki profesionalac.

Nalić je u potrazi i za još jednim golmanom s obzirom na to da je sada na vratima neprikosnoven Muminović, a da prave zamjene nema, jer je Dalipagić napustio klub.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *