U pozorišnu fontanu na kafu!

U pozorišnu fontanu na kafu! Možda luda ideja, ali originalna za ove “vrele” dane. U kafiću Sidney u krugu Narodnog pozorišta Tuzla

U pozorišnu fontanu na kafu! Možda luda ideja, ali originalna za ove “vrele” dane! U kafiću Sidney u krugu Narodnog pozorišta u fontanu su smješteni stolovi i stolice, za one koji bi bili spremni rashlađenje potražiti baš tu i spojiti ugodno s korisnim! Kafica u vodi!

Nužna ponuda: Kafa u pozorisnoj fontani Foto:Tuzlalive.ba

Nekom se sviđa, nekome ne… Ali da budemo iskreni, mnogima, koji su ovih dana morali izaći vani da obave neodložne poslove, svašta je padalo na pamet.

I sam prolazak kraj fontane budio je misao da je uskočiti bar na sekund!

A toplotni valovi, kažu sa Afričkog kontinenta, ovih dana se nadovezuju jedan na drugi. I gdje baš na Balkan da se dovuku?

Ali, šta je tu je. Moraćemo otrpiti i ovo. A šta sve do sada nismo?

Noću otvaramo sve što se može otvoriti u stanu ili kući kako bi rashladili prostorije, došli do kisika i pripremili se za sutrašnji dan.

Možda se nekome i dopadne ideja iz Sidneya, pa već sutra pohita u pozorišnu fontanu na kafu. A nemojte ni pomisliti da već nije oproban fazon! Od konobara koiji radi u Sidneyu, saznajemo da je sam probao i ugostio se baš u ovoj fontani. I kaže: “Nije bilo loše! Ušao sam u patikama nakon dugog hodanja po suncu”! Pa eto, možete probati i vi!(ak,tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *