U ovom bh. gradu možete iznajmiti sobu u kojoj je spavala Monica Bellucci

Hotel se nalazi u strogom centru grada, a turisti iz svih dijelova bivše Jugoslavije dolaze u ovaj hotel kako bi vidjeli sobu u kojoj je odsjela Bellucci i rado spavali u njo

u trebinju se moze iznajmiti soba u kojoj je spavala monica bellucci
Monica Belluci boravila je u trebinju tokom snimanja filma Na mliječnom putu (Foto: Dulist)

Slavna italijanska glumica Monica Bellucci svojevremeno je boravila u bosanskohercegovačkom gradu Trebinju gdje se snimao film reditelja Emira Kusturice “Na mliječnom putu”.

Italijanska glumica je za potrebe filma boravila u ovom prelijepom gradu u dva navrata, u periodu od 2012. do 2015. godine u društvu kćerki Deve i Leone.

Bila je smještena u hotelu koji se nalazi u strogom centru grada, a turisti iz svih dijelova bivše Jugoslavije dolaze u ovaj hotel kako bi vidjeli sobu u kojoj je odsela Bellucci i rado spavali u njoj.


“Potpuno novo iskustvo, ali sam veoma uzbuđena i čast mi je da budem u vašoj zemlji i da radim sa Emirom, koga veoma poštujem. To će biti dugo snimanje, pa ću imati šansu da upoznam vašu zemlju mnogo bolje. Veoma sam motivisana i ovo novo iskustvo budi snažne emocije u meni”, rekla je tada Bellucci.


Tokom boravka u hotelu u Trebinju, Belluccijeva nije imala većih zahtjeva, osim da bude okružena bosanskohercegovačkim domaćim proizvodima, poput cvijeća, smokava i ostalog.

Inače, Monica je svojevremeno rekla da je prihvatila ulogu za film Emira Kusturice na prvo čitanje, jer joj se scenario mnogo dopao. Glumila je djevojku iz mješovitog braka, a za ulogu je uspjela da savlada i neke riječi iz našeg jezika. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *