U nedjelju otvaranje XXII. Međunarodne likovne kolonije Breške

Svečanost otvorenja je u nedjelju, 20, lipnja/juna u 19 sati u Župnoj crkvi u Breškama, a likovnjaci će stvarati do 25.juna/lipnja

0
168
Likovna kolonije Breške traje već 22 godine (Foto: Arhiva)

U organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak – Glavna podružnica Tuzla, u nedjelju 20. lipnja/juna svečano započinje XXII. Međunarodna likovna kolonija Breške.

Ove godine sudjeluje 14 umjetnika iz Bosne i Hercegovine i Austrije: Kristina Livančić, Marija Krivić, Saša Zečević, Katarina Galić, Mehmed Klepo, Rebeka Abdagić, Trpimir Grgić, Davor Paponja, Ivan Perak, Aleksandar Marković, Marina Trogrlić, Merima Ibrišimović, Merima Turbić Mahmutović i Vinko Lamešić.

Međunarodna likovna kolonija Breške održava se do 25. juna/lipnja u Breškama, u prostoru Župne crkve, a tokom cijelog tjedna umjetnici će slikati, a svi koji žele, mogu posjetiti umjetnike na ovoj prelijepoj lokaciji.

Svečanost otvorenja je u nedjelju, 20, lipnja/juna u 19 sati u Župnoj crkvi u Breškama.

Ove godine Međunarodnu likovnu koloniju otvorit će Ankica Gudeljević, ministrica civilnih poslova u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz HKD “Napredak” – Podružnica Tuzla. (tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here