U MZ Kula gluhi na apele mladih za renoviranjem igrališta

2
302

Na nekoliko apela mladih, upućenih nadležnim u Mjesnoj zajednici Kula, za renoviranjem jedinog igrališta u ovom naselju, nisu dobili ni odgovor, a kamoli pokrenuli nekoga da iz ove “utvrde” reaguje!

Poručili su nam: “Napišite sramota mjesne zajednice Kula”, no to je preblago u vremenu kada mladi napuštaju svoju zemlju. Pa evo i bizargnog razloga zašto!

Zar je moguće ostati gluh na potrebu mladih da se bave sportom, ma gdje to bilo!?

U MZ Kula, postoji samo to jedno igralište koje su mladi, ali i oni stariji – rekreativci, koristili za takmičenja ulica u fudbalu i košarci.

Tako je bilo sve dok je igralište iole ličilo na teren koji to omogućava. Zadnje dvije – tri godine, to nije moguće, a molbe i apeli nadležnim u Mjesnoj zajednici da se osposobi za korišćenje, na jedno uho su ušli, a na drugo izašli!

Šta rade povjerenici mjesnih zajednica? Zbog koga se oni imenuju? Da li svoj rad pravdaju kome i kako?

Mladi su jedina garancija opstanka, pa zar nisu i prioritet za rješavanja svojih potreba, marak to bilo ovakvo igralište? (hs,tl)

Download PDF

2 Komentari

  1. Mnoge stvari bi mogli uraditi mladi, ali nece. Ovo igraliste se moze srediti sa malo truda i mladelackog elana uz minimalnu pomoc u materijalu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here