U Hajduku se opet priča o beku kojeg je Žuti uveo u momčad BiH

0
275

Dok je Saša Bjelanović bio sportski direktor Hajduka, u ljeto 2018. godine je jako želio na Poljud dovesti tadašnjeg beka Slobode iz Tuzle, Darka Todorovića. Tadašnji izbornik BiH Robert Prosinečki pozivao ga je u reprezentaciju, a mladi bek skupio je šest nastupa u kvalifikacijama za Euro i jedan u Ligi nacija u periodu dok je momčad vodio hrvatski trener. Ukupno je za BiH odigrao deset utakmica.

Sloboda iz Tuzle tražila je od Hajduka 500 tisuća eura, ali splitski klub je odustao. Todorović je potom prešao u Red Bull Salzburg u transferu od 450 tisuća eura. Odigrao je 12 utakmica u sezoni 2018/19. i s austrijskim klubom osvojio dvostruku titulu, prvenstvo i Kup. Posljednju sezonu igrao je na posudbi u njemačkom drugoligašu Holstein Kielu, gdje je odigrao devet utakmica.

Nakon odlaska Josipa Juranovića u Legiju iz Varšave Hajduk na poziciji desnog beka ima samo Francesca Tahiraja, pa se oko kluba opet priča o 23-godišnjem Todoroviću. U Split bi navodno došao na posudbu, s mogućnošću otkupa ugovora. Kako doznajemo, on nije jedina opcija struke Hajduka koju predvode direktor Ivan Kepčija i savjetnik Mario Stanić.(indeks,hr,tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here