U Gornjim Živinicama pronađeno tijelo 50-godišnjeg muškarca

Iz Tužilaštva TK potvrđeno je da je tužilac naložio prijevoz tijela preminulog u Komemorativni centar Tuzla, gdje će biti obavljena obdukacija
u gornjim zivinicama jutros pronadjeno bezivotno tijelo 50 togodisnjeg muskarca
Foto: Ilustracija

Policijskoj stanici Živinice, danas oko 7.40 sati, prijavljeno je da je u mjestu Gornje Živinice, na lokalitetu Rasadine, zatečen muškarac M. K. (50) bez znakova života.

– Na mjesto događaja upućena je patrola policije i ekipa Službe hitne pomoći Doma zdravlja Živinice, gdje je po dolasku, dežurni ljekar konstatirao smrt. O događaju je upoznato Kantonalno tužilaštvo Tuzlanskog kantona te je dežurni tužilac naložio vršenje uviđaja, koji su proveli istražitelji Odjela krininalističke policije Policijske uprave Živinice. Prema preliminarnim rezultatima istrage, najvjerovatnije se radi o prirodnoj smrti – saopćeno je iz Uprave policije MUP-a TK.

Iz Tužilaštva TK potvrđeno je da je tužilac naložio prijevoz tijela preminulog u Komemorativni centar Tuzla, gdje će biti obavljena obdukacija.

– Po nalogu i pod nadzorom postupajućeg tužioca, još uvijek se istražuju okolnosti pod kojima se desio ovaj događaj – navode iz Uprave policije. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *