U četvrtak dijaloška platforma o rezultatima PISA testiranja

Organizacija Genesis Project iz Banja Luke u saradnji sa UNICEF-om i Norveškom ambasadom organizuje 1. oktobra Zoom obrazovnu dijalošku platformu za učesnike iz Tuzle. Tema platforme je predstavljanje rezultata međunarodnog testiranja PISA.

– Govorićemo o tome šta je PISA testiranje i čemu ono služi, kao i o tome šta iz njega možemo da naučimo. Ljubazno vas molim da, ako ste u mogućnosti, objavite poziv na vašoj stranici kako bi građani Tuzle bili informisani o aktivnostima koje se provode i načinu prijave na isteo – navela je saradnica iz Genesis Projecta, Lana Lugonja.

Dolazak se možete potvrditi tako što na sledećem linku treba popuniti prijavni obrazac: https://forms.gle/d3ECPhrbdNi3dBaf9, s napomenom da je broj mjesta ograničen i da će se lista učesnika sastavljati po redu prijavljivanja. Nakon popunjavanja obrasca biće učesnicima proslijeđen dnevni red i link putem kojeg se može uključiti na Zoom platformu.

Detaljnije informacije o projektu obrazovnih dijaloških platformi može se pročitati na sledećem linku:

https://genesisbl.org/obrazovne-dijaloske-platforme-bice-odrzane-onlajn-za-ucesnike-iz-osam-opstine/

-Ovdje želimo naglasiti da će za sve aktivne učesnike obrazovne dijaloške platforme biti obezbjeđeni pokloni, pa Vas ljubazno molimo da pažljivo popunite prijavni obrazac i ostavite nam podatke o adresi na koju želite da Vam pošaljemo poklon za aktivno učešće – naveli su organizatori.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete se obratiti na adresu: lanalugonja.genesisp@gmail.com ili na broj telefona 066 315 545, Lana Lugonja, projektni asistent. (ll, tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *