U Brčkom izgorio automobil, pronađeno ugljenisano tijelo muškarca

Na mjesto događaja je izašao i dežurni mrtvozornik, a nakon izvršenog očevida tijelo preminule osobe prevezeno je u gradsku mrtvačnicu gdje će biti izvršena obdukcija, dok je motorno vozilo prevezeno u depozit Policije

Policijski službenici izašli su na mjesto događaja i izvršili očevid Foto:Depo

Dežurni Centar za obavještavanje i osmatranje obavijestio je jutros Policiju Brčko distrikta BiH da su zaprimili prijavu da u naselju Gredice gori vozilo te da su na mjesto događaja upućeni vatrogasci. U 9.35 sati zaprimljena je još jedna prijava da je u motornom vozilu izgorio čovjek.

Odmah nakon prve prijave policijski službenici izašli su na mjesto događaja i izvršili očevid pod nadzorom dežurnog tužitelja Tužiteljstva Brčko distrikta BiH, priopćeno je iz Ureda Policije Brčko distrikta.

Tom prilikom utvrđeno je da se radi o motornom vozilu marke ”Citroen”, koje je u potpunosti izgorjelo, te da se u istom nalazi ugljenisano tijelo muške osobe.

Najvjerojatnije se radi, kako se navodi, o licu P.M. rođenom 1951. godine u Prijedoru, nastanjenom u Brčkom, prenosi RTV TK.

Na mjesto događaja je izašao i dežurni mrtvozornik, a nakon izvršenog očevida tijelo preminule osobe prevezeno je u gradsku mrtvačnicu gdje će biti izvršena obdukcija, dok je motorno vozilo prevezeno u depozit Policije.

Policijski službenici će nastaviti s poduzimanjem mjera i radnja iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima se navedeni događaj dogodio.

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *