Tuzlanski Jarčevi prekinuli saradnju sa firmom Azmira Husića

Futsal klub Salines Tuzla City objavio je danas da je raskinuo saradnju s generalnim sponzorom.

Riječ je o firmi Heez gradnja, koja je u vlasništvu Azmira Husića, a kako je saopćeno, razlog su neispunjena obećanja u posljednje dvije godine.

“Naš generalni sponzor u sezoni 2020/21 nije izdvojio ni marke za klub koji nosi i njegovo ime, a prošlu sezonu je, bez ikakve najave, ispunio samo 25% obećanog i tako nas pogurao u velike probleme!

Sve to smo tolerisali zbog uspješne saradnje u prve dvije sezone.

Nakon mnogo bezuspješnih pokušaja za sastankom i razgovorom, Uprava Jarčeva se odlučila na ovaj logičan korak i jednostrano obustavila “saradnju”.

Našem sponzoru HEEZ gradnji se od srca zahvaljujemo za podršku u prve dvije sezone naše saradnje, bez koje naši uspjesi ne bi bili mogući, ali na kraju ipak ostaje velika mrlja na saradnji zbog dešavanja u posljednje dvije sezone i neispunjenih obećanja, na koja smo čvrsto računali i koja nismo mogli nadoknaditi, jer smo se ipak nadali, da riječ nešto znači!

FC Salines će u narednim danima poduzeti određene korake i ponuditi generalno sponzorstvo nekim ozbiljnim firmama, pa i razmotriti opciju ulaska nekih novih ljudi u Upravu kluba ili prepuštanje kluba nekoj novoj postavi.

Ovim putem koristimo priliku i pozivamo sva zainteresovana pravna i fizička lica, koja žele da se uključe u rad kluba, da se narednih dana jave i sa sadašnjom Upravom ili čak i bez nje, nastave veoma uspješan i jedinstven put koji su Jarčevi u ovih zadnjih 10 godina izgradili.

Nakon 4 godine ponovo FC SALINES TUZLA!”, saopćeno je iz FC Salines.

Podijeli

One comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *