Tuzla: Uzurpiranje parkinga uzelo maha (Foto)

Uzurpiranje parking mjesta, u tuzlanskom naselju Stupine postalo je trend.

Nakon teksta objavljenog na Vidiportal.ba da je nekoliko stanara zgrade B-14, bez saglasnosti Službe za komunalne poslove Grada Tuzla, prisvojilo javnu površinu, identičan slučaj uzurpiranja parkinga danas je uočen u istom naselju, u bloku B-2:

Da li nadležne institucije rade svoj posao? Očigledno ne, jer rampe na javnoj površini niču kao gljive poslije kiše. Dokle?

Kakva se poruka šalje ovom samovoljom svim ostalim stanarima pomenutog naselja kada vide totalno bezakonje, te da nadležni nemaju vremena da rade svoj posao za koji su uredno plaćeni… (Vidiportal.ba)

Podijeli

3 0 komentara

 1. Anticipiram sljedecu poruku – napravite jos garaza ili parkinga na vise etaza kao sto ima u svim urbanim sredinama, a Tuzla to jeste……jos da se probije makar jedna magistrala ili barem obilaznica – gdje bi Tuzli bio kraj

 2. A šta je sa “privatnim parkinzima” oko panonskih jezera i ljudi koji stoje na cesti ugrožavajući saobraćaj nebili Vas naveli na te “njihove privatne parkinge” pri čemu ne plaćaju nikakav porez niti najam,jer koriste gradsko zemljište,no preko puta Džindićke džamije!?
  Šta radi komunalna inspekcija,saobraćajna policija!?
  Užasno izgleda kada dođu turisti,a trudimo se da bude sve ok!
  E pa nije!

  • Tačno!
   Sramota,cigan**k na kvadrat!
   To tamo godinama traje,fakat ko je odgovoran za takve stvari!?
   OPŠTINA i njeni ugljeni iz FGR!

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *