Tuzla: U blizini Autobuske stanice migrant izbo drugog migranta (Video)

0
1463
Službenici Sektora kriminalističke policije poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u vezi s ovom događajem. U neposrednoj blizini Glavne autobusne stanice u Tuzli danas oko 12:30 sati dogodio se incident u kojem su učestvovala dva migranta. Tom prilikom jedan migrant nožem je izbo drugog i sve to na očigled brojnih prolaznika.

Jedan je nakon sukoba zbog zadobivenih ubodnih rana prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gde su mu konstatovane teške tjelesne povrede, objavio je Tuzlanski.ba.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za Tuzlanski.ba je kazala da policija traga za osobom koja je zadala ubodnu radnu migrantu.

“Policija poduzima sve potrebne mjere u cilju pronalaska izvršioca, a prema saznanjima radi se o migrantu”, kazala nam je Kapidžić.

O ovom događaju Upravu policije MUP-a TK obavijestila je Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla koja je zatekla migranta sa ubodnom ranom u neposrednoj blizini Glavne autobusne stanice u Tuzli.

Tuzlanski.ba je u posjedu video snimka navedenog incidenta koji se dogodio usred bijela dana naočigled brojnih prolaznika.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here