Tuzla: Promocija pete knjige kolumni Derviša Čička 7. septembra

Riječ je o petoj knjizi kolumni spomenutog autora, koja je, u stvari, zbirka objavljenih komentara, eseja, osvrta i kritika raznih književnih djela, od novembra 2019. godine do danas, pretežno na portalu TuzlaLIVE.ba, ali i u drugim medijima u BiH

2
473

Knjiga kolumni pod nazivom „Velikim se Bogom kunemo, da budale (više) biti nećemo“ tuzlanskog intelektualca Derviša Čička, svečano će biti promovirana u Ateljeu “Ismet Mujezinović” u Tuzli, 7. septembra ove godine, u 19 sati.

(Naslovnica nove knjige kolumni Derviša Čička, društveno-političkog analitičara)

Riječ je o petoj knjizi kolumni spomenutog autora, koja je, u stvari, zbirka objavljenih komentara, eseja, osvrta i kritika raznih književnih djela, od novembra 2019. godine do danas, pretežno na portalu TuzlaLIVE.ba, ali i u drugim medijima u BiH.

Prva knjiga kolumni “Prepisivanje stvarnosti” izdata je 2014. godine, dvije godine kasnije izašla je knjiga “Žućine opservacije -Tuzlanski parergon”, treća “Oni odlaze, a mi ne ostajemo” štampana je 2017. godine, dok je novembra 2019. izašla zbirka kolumni pod naslovom “Šamaranje lokomotive”. (tl)

2 Komentari

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here