Tuzla: Počinju radovi na južnoj saobraćajnici od Građevinske škole do B. Malte

Služba za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Grada Tuzle, obavještava građane da će se, zbog izvođenja radova na održavanju putne infrastrukture na Južnoj gradskoj saobraćajnici u Tuzli, na relaciji od raskrnice kod Građevinske škole do raskrsnice Brčanska malta, odnosno u ulicama: Bosne srebrene, Obala Zmaja od Bosne, Bulevar 2. korpusa Armije R BiH i 15. maja, saobraćaj odvijati otežano sa preusmjeravanjem u drugu saobraćajnu traku.

U prvoj fazi su planirani radovi od zapada u smjeru prema raskrsnici na Brčanskoj malti, a početak je predviđen u ponedeljak 27.03.2023. godine.

Tokom izvođenja radova će dolaziti i do isključenja svjetlosne saobraćajne signalizacije na pojedinim raskrsnicama, a saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Mole se građani na strpljenje, te da do okončanja radova koriste alternativne putne pravce i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, saopćeno je Služba za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Grada Tuzla.  (Spmz)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *