Tuzla: Dvije osobe povrijeđene u sudaru kamiona i autmobila

0
443
povrijedjene dvije osobe sudar kamion automobil tuzla
Vozač povrijeđen na petlji Šički brod priključen na respirator (Foto: Arhiva)

U blizini petlje Šićki Brod kod na ulazu u Tuzlu danas oko 11:00 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe povrijeđene.

Naime, kako je potvrdio dežurni operatvni službenik Uprave policije MUP-a TK u nezgodi su učestvovali teretno motono vozilo i putnički automobil.

‘Vozač kamiona nije se zaustavio na mjestu događaja nakon nesreće i za njim tragaju policijski službenici. Uviđajne radnje na mjestu nesreće trenutno obavljaju službenici Odjela kriminalističke policije MUP-a TK. Za sada imamo informaciju iz UKC-a Tuzla da je jedna osoba teško povrijeđena dok su kod druge osobe koja se nalazila također u automobilu konstatovane lakše tjelense povrede’ – saopćeno je iz Uprave policije MUP-a TK.

Automobil ‘Alfa Romeo’ nakon kontakta sa bijelim kamionom udario je u betonsku zaštitnu ogradu pri čemu je atomobil od siline udara ostao potpuno uništen.

Prema informacijama iz Uprave policije MUP-a TK teretno motorno vozilo koje je također učestvovalo u nesreći, a čiji se vozač udaljio sa mjesta nesreće bilo je bijele boje.

Zbog ove nesreće formirane su kolone vozila iz pravca Orašja i Lukavca prema Tuzli. (tl)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here