Tuzla: Četvero povrijeđenih nakon sudara dva automobila u Dobrnji

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi vozač S.B. je zadobio teške tjelesne povrede konstatovanje na Klinici za ortopediju JZU UKC Tuzla gdje je zadržan na daljem liječenju
prilikom sudara dva automobila jucer ujutru na magistralnom putu tuzla - orasje u mjestu dobrnja povrijedjene su 4 osobe
Detalj sa mjesta nesreće u Dobrnji

U sudaru dva automobila jučer oko 05,40 sati, na magistralnom putu M-1.8, u mjestu Dobrnja povrijeđene su četiri osobe.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su M.B. (1973) iz Živinica, koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke “VW Arteon” i S.B.(1962) iz Lukavca, koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke “VW Polo”.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi vozač S.B. je zadobio teške tjelesne povrede konstatovanje na Klinici za ortopediju JZU UKC Tuzla gdje je zadržan na daljem liječenju.

. Saputnica iz istog vozila S.B. (1965) iz Lukavca je takođe zadobila teške tjelesne povrede konstatovane na Klinici za torakalnu hirurgiju JZU UKC Tuzla te je zadržana na daljem liječenju, dok su lake tjelesne povrede konstatovane na Klinikama za ortopediju, hirurgiju, maksilofacijalnu hirurgiju i torakalnu hirurgiju JZU UKC Tuzla zadobili vozač VW Arteon: M.B.i njegovi saputnici E.B.(1975), A.B.(2005), malodobna sedamnaestogodišnjakinja, svi iz Živinica, kao i Dž.O.(1952). iz Osmaka, koja je zadržana na daljem liječenju na Klinici za hirurgiju UKC Tuzla.

O saobraćajnoj nezgodi je upoznat dežurni tužilac KT TK-a, dok su potrebne mjere i radnje poduzeli policijski službenici PS Zapad i OKP PU Tuzla. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *