Turnir Libertad: Najviše priznanja igračima Crvene zvezde (Foto)

Učešće na takmičenju uzeli su klubovi iz BiH, Hrvatske i Srbije među kojima su Crvena zvezda, Spartak, Osijek, Tuzla City, Željezničar...

0
340

Učešće na takmičenju uzeli su klubovi iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije među kojima su Crvena zvezda, Spartak, Sloboda Užice, Mačva Šabac, Osijek, Tuzla City, Željezničar i drugi.

Kada je u pitanju uzrasna kategorija 2014, treće mjesto osvojili su dječaci iz FK Radnički, drugo mjesto pripalo je FK Slobodi, dok su prvo mjesto osvojili fudbaleri Crvene zvezde.

Najbolji golman u kategoriji 2014 je Uroš Poznić iz Crvene zvezde. Arnadu Moranjačkiću iz Radničkog pripala je titula najboljeg strijelca. Najbolji igrač je Adi Mujezinović iz Slobode.

U kategoriji 2013, treće mjesto pripalo je dječacima Slobode, drugo Crvenoj zvezdi, a za prvo mjesto izborila se Škola fudbala Bambi iz Tuzle.

Kada je u pitanju 2013. godište, titulu najboljeg golmana odnio je Armin Osmanović iz Škole fudbala Bambi, a iz iste škole je i najbolji strijelac Damir Avdibašić. Najbolji igrač je Mihajlo Marković iz Crvene zvezde.

U konkurenciji igrača 2012.godište, treće mjesto osvojili su fudbaleri Zvijezde iz Gradačca. Drugo mjesto pripalo je fudbalerima Osijeka, a prvaci su nogometaši Crvene zvezde.

Najbolji golman je Uglješa Borovčanin iz Crvene zvezde. Titulu najboljeg igrača odnio je Nemanja Vitakić, također iz Crvene zvezde, a najbolji strijelac je Bogdan Durić iz Slobode Užice.

Treće mjesto u konkurenciji igrača 2011. godišta osvojilo je Bratstvo iz Gračanice. Drugo mjesto pripalo je Željezničaru, a titulu prvaka odnijela je Crvena zvezda.

Najbolji golman u ovoj kategoriji je Đorđe Pejić iz Crvene zvezde. Titulu igrača turnira odnio je Stefan Stojković također iz Crvene zvezde, dok je strijelac turnira Džan Suljević iz Željezničara. (fks)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here