Tragedija u Prnjavoru: Ubila ga dizalica tokom popravke kamiona

Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere a biće naložena i obdukcija tijela
prilikom poprvake kamiona u vulkanizerskoj radnji u prnjavoru doslo je do pada dizalice te je smrtno stradao muskarac
Uviđaj na licu mjesta su obavili službenici PS Prnjavor (Foto: Ilustracija)

U vulkanizerskoj radnji u Prnjavoru danas je došlo do pada dizalice tokom popravke kamiona, te je tom prilikom poginuo pedesetdvogodišnji muškarac.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka za Nezavisne su saopštili da je danas oko 8.40 prilikom popravke kamiona došlo  do pada dizalice kojom prilikom je teške tjelesne povrede zadobio  M.D. (52) iz Donjih Galjipovaca.

“Od posljedica zadobijenih povreda lice M.D. je preminulo u Domu zdravlja Prnjavor. Uviđaj na licu mjesta obavila je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Hana Vranješević, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor. Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere a biće naložena i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS”, piše u saopštenju OJT Banjaluka.

(tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *