Tragedija u Bosanskoj Otoci: Auto sletio u Unu, poginula dva fudbalera Sloge!

Ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi i članovi Kajak kanu kluba Kormoran će od jutarnjih sati raditi na vadjenju olupine i tijela stradalih

Rano jutros se u Bosanskoj Otoci desila teška saobraćajna nesreća. Automobil je sletio sa ceste i završio rijeci u Uni. U automobilu je bilo pet osoba, a dvije su smrtno stradale.

O tragediji su se oglasili na Facebook stranci GO SDP Bosanska Krupa.

(Nastradali Nedžad Mujagić i Adnan Fajić – Foto: FB)

Dragi prijatelji, večeras se dogodila tragedija u Bosanskoj Otoci. Igrači NK Sloga iz Bosanske Otoke, njih pet je imalo saobraćajnu nesreću i sletjeli su sa kolovoza pored mosta u Bosanskoj Otoci. Tri su se fudbalera uspjeli spasiti i izići iz vozila, ali nažalost u vodi su ostali naš član i kapiten Sloge, Nedžad Mujagić Džoni zaposlen u JKP “10. juli” koji je radio na naplati računa za utrošenu vodu i Fajić Adnan, sin Fajić Rizaha, nekadašnjeg fudbalera Sloge, koji je i sam nosio dres najdražeg Kluba inače zaposlen  na benzinskoj pumpi Energopetrol.

Objava na FACEBOOKU

Ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi i članovi Kajak kanu kluba Kormoran će od jutarnjih sati raditi na vadjenju olupine i tijela stradalih.

– Stradalim neka je veliki rahmet a današnje  predviđeno druženje članova i simpatizera GO SDP BiH  planirano za 12.00 sati u Šujnovcu se do daljnjeg odlaze. Žalost velika, navodi se. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *