Tragedija kod Modriče: Mladić preminuo nakon uboda stršljena

Dvadesetsedmogodišnji Miroslav Vasić preminuo je od ujeda stršljena na putu od Modriče do Dobojske bolnice.

Kako prenose “Novosti” Miroslava su dovezli u teškom stanju u modrički Dom zdravlja gdje mu je ukazana prva pomoć, nakon čega je kolima hitne pomoći upućen u bolnicu u Doboju.

Na putu za Doboj srce mladića nije izdržalo.

Tragedija porodice Vasić ostavila je u nijemoj tišini cijelo selo Vranjak i opštinu Modriča a nemerljiva tuga i bol zadesili su oca Novaka, majku Katu, brata Nedu i sestre Nikoliju i Anu.

Prema nezvaničnim informacijama iz Doma zdravlja Miroslav je do sada dva puta zatražio pomoć ljekara zbog uboda stršljena. Posljednji put je bilo prije dva mjeseca, a prvi put prije nekoliko godina. Ovaj put ujed je bio koban i pomoći nije bilo.

“Miroslav je bio nevjerovatno dobar momak, mladić i komšija, Bio je vredan, volio je pomoći svakom. Zbog čega se ovo desilo samo Bog zna. Kako sam čuo on je trimerom kosio neku travu na Kužnjači sa još nekoliko osoba. Nezvanično smo čuli da ga je stršljen ujeo za nogu nakon čega je došlo do gušenja. Ma tragedija, katastrofa, svi smo u šoku”, kroz suze priča jedan od komšija.

Miroslav je bio mlad imao je puno životnih planova. Imao je devojku, a kako neki kažu planirali su i brzo vjenčanje. Ona se emotivno porukom oprostila od njega na društvenim mrežama. (N.N.)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *