Teška saobraćajna nesreća u Tuzli, povrijeđene dvije osobe

Teža saobraćjna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo dogodila u ranim jutarnjim satima oko 2:15 h, u ulici Husinskih Rudara u neposrednoj blizini prodajnog objekta ZiComp u Tuzli.

Naime, vozač putničkog motornog vozila je zbog prekoračenja brzine izgubio kontrolu na automobilom nakon čega je udario u saobraćajni znak, a oštećena je i gotovo čitava semaforska signalizacija.

Na automobilu je pričinjena velika materijlna šteta, a na teren su osim službenika Uprave policije MUP-a TK, ekipe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla izašli i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Tuzla koji su intervenisali kako bi izbavili putnike iz vozila.

Iz Uprave policije MUP-a TK za Tuzlanski.ba kratko je saopćeno kako su u ovoj saaobraćajnoj nesreći dvije osobe povrijeđene koje su nakon ukazane prve pomoći na mjestu događaja prevezene u UKC Tuzla.

Ljekari su još uvijek nisu izjasnili o stepenu povreda kod osoba koje su se nalazile u automobilu koji je učestvovao u ovoj saobraćajnoj nesreći. (tl)

Podijeli

2 0 komentara

  1. taj semafor ne može da izdrži ni pon godine od tih nabrijanih seljačića kojisu opšta opasnost…a sad i ta fleka koju niko neće oprati, teško nama od seljačina

  2. Mladim samoubicama zelim vise srece u 2023, ne odustajte od svog sna ! Ne brinite, kupice babo novijeg audina za svog “sLine-u” !

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *