Teška nesreća kod Mrkonjić Grada: Poginulo dijete, šest osoba povrijeđeno, među njima i beba

Osmomjesečna beba, povrijeđena u današnjoj saobraćajnoj nesreći u Crnoj Rijeci, životno je ugrožena i priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju

u teskoj nesreci kod mrkonjic grada na putu banja luka - jajce poginulo dijete sest osoba povrijedjeno medju kojima i beba
Foto: Ilustracija

Teška saobraćajna nesreća, u kojoj su povrijeđeni muškarac, žena i četvoro djece, dogodila se danas na magistralnom putu Banjaluka-Jajce, u mjestu Crna Rijeka.

Osmomjesečna beba, povrijeđena u današnjoj saobraćajnoj nesreći u Crnoj Rijeci, životno je ugrožena i priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju, dok je otac zadobio više povreda i u toku je njegov transport u Urgentni centar Srbije, rečeno je večeras Srni u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

U UKC-u su precizirali da je otac zadobio tešku povredu grudne aorte i desne natkoljenice, prelom desnih rebara, te lijevog bubrega, a osmomjesečna beba teške povrede glave i prelom natkoljenice.

Dvadesettrogodišnja žena zadobila je povredu ramena i dijagnostika je još u toku.

Iz UKC-a su naveli da je petogodišnje dijete zadobilo prelom nadlaktice, te je smješteno u Kliniku za dječiju hirurgiju, a četvorogodišnje dijete prelom rebara i povredu desnog bubrega i smješteno je u Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju.

“Dijete uzrasta oko dvije godine je, uz sve napore doktora, podleglo povredama”, naveli su iz UKC-a Srpske.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 13.45 časova, učestvovali su putničko vozilo “pežo”, kojim je upravljao Rale Sulejmanović (19) iz Gradiške i teretno vozilo “skanija”, za čijim upravljačem je bio državljanin Sjeverne Makedonije Nikolče Miloševski (55).

Tjelesne povrede zadobio je vozač “pežoa”, njegova supruga i četvoro maloljetne djece, od kojih je jedno od posljedica povreda preminulo u UKC-u. (tl)

Podijeli

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *